• Támogassa Ön is céljainkat

    Támogassa Ön is céljainkat

Színezd újra! projekt

Kedves Rotarysta Barátaim!

A Rotary Club Miskolc több éve folytat egy dekorációs falfestési projektet a miskolci Velkey László Gyermek Egészségügyi Központban.

A gyermekkórház kórtermeit szeretnénk szebbé, barátságosabbá, otthonosabbá tenni a kis betegek számára.

Dr. Sólyom Bódog kormányzó úr miskolci klublátogatása során megtekintette az elkészült és jelenleg is folyó, falfestési projektek eddigi eredményeit.  Felmerült a program országos Rotary projektté történő átalakításának ötlete is, a Rotary Club Miskolc koordinálásával.

Amennyiben klubotoknak van kedve csatlakozni ehhez a projekthez (mert városotokban, illetve annak közelében potenciális gyermekkórház található), kérem, gondolkodjatok el rajta és jelezzétek a Rotary Club Miskolc elnökének.

A projekt megvalósításához a teljes „módszertant” rendelkezésetekre bocsátjuk, és személyesen is segítjük, támogatjuk a munkátokat.

A feladat nagyságától nem kell megijedni, a megvalósításához 3-5 önkéntesre lesz szükség minden egyes festési napon (saját tagjaitok, vagy a klub által toborzott koordinált külsősök). Az önkénteseknek nem kell grafikus és egyéb végzettséggel rendelkezniük! Fontosabb, hogy legyenek lelkiismeretesek, kitartóak, és  cselekedetük szívből jöjjön.

Eddigi tapasztalataink szerint egyetlen gyermekosztály folyosójának kifestése egy adott kórházban két-három egymást követő napot vesz igénybe.

Amennyiben szeretnétek csatlakozni a programunkhoz, közvetlenül e-mail-ben engem keressetek, és én levélben  részletes tájékoztatót küldök, egy ilyen festési munka elkezdését, és lebonyolításával kapcsolatosan.

Barátsággal:

Mannheim Viktória

    
elnök 2013-2014
Rotary Club Miskolc
E-mail:  mannheim@uni-miskolc.hu

Rotary Club Miskolc

Rotary Internetional

1911. District

RI Club No.: 53883

Alapítva 1931. szeptember

Újra alapítva: 2000. június

Összejövetelek:  hétfő 18 órától

Avasi Sörház Étterem Miskolc, 3530 Meggyesalja utca 1.

Email: info@rotarymiskolc.hu

Postacím:

3527 Miskolc

Sajó utca 4.

___________

Bankszámla szám:

CIB Bank

10700086-68946225-51100005

Adószám:  18435270-1-05

Megosztás